over customized bikes

Damian en max van heeswijk

over ons

de kracht achter customized bikes

Customized Bikes is opgericht in 2021 door Damian en Max van Heeswijk. Door de kleinschalige aanpak kunnen wij onze klanten service en kwaliteit bieden van een ongekend hoog niveau. Dit is de grootste kracht achter Customized Bikes als fietsmerk en als carbon reparatie bedrijf. 

Door deze service kunnen wij u een product bieden dat exact afgestemd is op uw behoefte zonder vast te zitten aan standaard producten. Dit ziet u terug in onze fietsen, Customized Bikes is een fietsmerk dat volledig afgestemd is aan u zonder concessies te doen aan kwaliteit en pasform tegen een uitzonderlijk lage prijs. Hetzelfde geld voor onze carbon reparatie. Wij repareren uw frame waarin u niet alleen de keuze krijgt in de kleur waarin wij uw fiets spuiten maar u krijgt ook de optie om bij de montage van uw fiets onderdelen te laten vervangen zonder bijkomend uurloon. 

Alle diensten voeren wij zelf uit zonder tussenkomst van externe bedrijven. Zo houden wij de kwaliteit van onze diensten hoog en de communicatie met onze klanten, u, kort. Een aanspreekpunt van start tot finish met een prachtig eindresultaat..

 

DE MENSEN ACHTER CUSTOMIZED BIKES

DE KRACHT ACHTER CUSTOMIZED BIKES

Damian van Heeswijk

Damian van Heeswijk

Schadeherstel Specialist

Damian is schadeherstel specialist. Na verschillende jaren ervaring te hebben opgedaan in de autoschade branche heeft hij de keuze gemaakt om zijn eigen fietsmerk op te richten en fiets frames te repareren.

Max van Heeswijk

Max van Heeswijk

Eigenaar Max van Heeswik Bikes

Na een jarenlange succesvolle professionele fiets carrière is Max gaan werken bij Ridley waarna hij de eerste Ridley Outlet in Nederland opent. Samen met Damian verzorgd hij de carbon reparatie en de verkoop van Customized Bikes.

Door onze nauwe samenwerking kunnen wij ongekend hoge service verlenen die volledig is afgestemd aan onze klanten. Geloof niet alleen ons woord, maar lees die van onze klanten.

Damian van Heeswijk

Schadeherstel specialist, Customized Bikes

U koopt toch geen nieuw frame vanwege een scheurtje?

Levenslange garantie op de reparatie

customized bikes

race, gravel & MTB fietsen

 Ons eigen fietsmerk, race, gravel en MTB fietsen op maat. Een goede pasvorm cruciaal en wij geloven met deze fiets u de ultieme rijbeleving te kunnen bieden. U stelt alles samen van groepset tot aan de kleur van het frame en in huis wordt uw fiets, op bestelling, gemonteerd. U krijgt van ons de garantie en de zekerheden.

Uitsluitend verkrijgbaar bij Max van Heeswijk Bikes.