CARBON REPARATIE

Carbon fiets frame reparatie

Carbon Reparatie

Wij herstellen uw frame

U heeft een val of een ongeluk met uw fiets gehad en er zit een scheur of gaatje in het frame, wat doet u dan? U kunt het gehele frame vervangen maar dit is een dure aangelegenheid en gelukkig, onnodig. Customized Bikes repareert uw fiets frame en herstelt uw frame tot nieuwstaat. Voor de schade kunnen wij een expertise rapport opmaken en als u de fiets bij ons laat repareren kunnen wij de schadeafhandeling met uw verzekering verzorgen.

U kunt bij ons uw fiets frame afgeven of gebruik maken van onze totaalservice. Met onze totaalservice kunt u uw fiets achterlaten waarna wij uw fiets schoonmaken, demonteren, het frame repareren en tot slot weer assembleren. Tijdens dit proces kunt u ook fietsonderdelen laten vervangen zonder bijkomend uurloon.

Het gehele proces vindt bij ons op locatie plaats zonder tussenkomst van externe partijen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig epoxy en carbon zodat het fiets frame weer net zo sterk is als voor de schade. In onze eigen spuitcabine spuiten we uw fietsframe in originele kleuren en brengen bestickering opnieuw aan. U kunt ook uw fiets laten spuiten in een andere kleurstelling. Daarnaast kunnen wij beschadigde fietsonderdelen herstellen door ook deze mee te spuiten. Het eindresultaat is een prachtige fiets die eruit ziet als nieuw.

carbon reparatie

carbon reparatie in 4 stappen

Carbon defect verwijderen

Het defect wordt uit het frame verwijderd zodat er een egaal oppervlakte ontstaat dat wij kunnen repareren.

reparatie met epoxy en carbon

Het frame wordt gerepareerd met hoogwaardig carbon en epoxy waardoor het frame weer zijn originele sterkte krijgt.

PREPAREREN VOOR SPUITWERK

Als het carbon is gerepareerd wordt het frame geprepareerd voor de spuitcabine.

spuiten tot origineel

Uw fiets wordt opnieuw gespoten met een prachtig eindresultaat dat niet van origineel te onderscheiden is.

Een gerepareerd frame weegt gemiddeld slechts 2 gram meer dan voor de reparatie voor een fractie van de kosten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij leggen u alle mogelijkheden uit.

Damian van Heeswijk

Schadeherstel specialist, Customized Bikes

U koopt toch geen nieuw frame vanwege een scheurtje?

Levenslange garantie op de reparatie