CARBON FRAME REPARATIE

totaalservice, wij regelen alles

Totaalservice

Unieke service van A tot Z

Wat maakt Customized Bikes uniek ten opzichte van andere carbon reparateurs? Wij bieden totaalservice aan zonder tussenkomst van externe partijen. U kunt bij ons uw defecte fiets laten zien en als u akkoord bent met de prijs kunt u uw fiets direct achter laten. De rest regelen wij.

Wij starten met het schoonmaken van uw fiets en demonteren alle onderdelen zodat er een kaal frame over blijft. De scheur of het gaatje wordt gerepareerd met hoogwaardig carbon en epoxy zodat het frame weer net zo stevig is als toen hij uit de fabriek kwam. Daarna spuiten we uw frame in de originele kleuren of in een nieuwe kleur.  

De laatste stap is het assembleren van uw fiets waarbij wij alle onderdelen weer aan het frame monteren. Een andere bijkomstigheid die uniek is bij Customized Bikes, is dat u tijdens de reparatie van uw frame onderdelen kunt laten vervangen zonder bijkomende kosten. Remblokjes, banden, een nieuwe ketting de mogelijkheden zijn eindeloos en u betaald alleen de kosten voor het onderdeel. 

Als u fiets eenmaal klaar is kunt u hem ophalen en na een korte proefrit waarbij wij de fiets weer op uw afstellen kunt u direct weer wegfietsen op uw gerepareerde fiets.

carbon reparatie

totaalservice in 4 stappen

Deassemblage en schoonmaken

Als uw fiets binnen komt wordt hij eerst schoongemaakt en gedeassembleerd.

carbon reparatie

Het defect in het carbon wordt verwijderd en het frame wordt gerepareerd met hoogwaardig carbon en epoxy.

spuiten

Het frame wordt gespoten. We kunnen hem terug brengen in fabrieksstaat of in een andere kleur spuiten.

assemblage

Als uw frame is hersteld wordt uw fiets weer geassembleerd. Waarbij wij ook direct onderdelen kunnen vervangen.

Met onze totaalservice willen wij klanten een enkel aanspreekpunt bieden voor de gehele reparatie vanaf het demonteren van onderdelen tot aan het ophalen van de gerepareerde fiets zonder tussenkomst van externe partijen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij leggen u alle mogelijkheden uit.

Damian van Heeswijk

Schadeherstel specialist, Customized Bikes

U koopt toch geen nieuw frame vanwege een scheurtje?

Levenslange garantie op de reparatie