SPUITEN

Carbon fiets frame spuiten

SPUITEN

van frame en onderdelen

Door een frame te spuiten kunt u hem terug brengen in fabrieksstaat, compleet inclusief bestickering. Of u kunt ervoor kiezen om uw frame een andere kleur te geven. Hierdoor transformeert u uw fiets en lijkt het alsof u een nieuwe fiets terug krijgt.

Bij Customized Bikes spuiten voeren wij alle werkzaamheden in ons eigen bedrijf uit zonder tussenkomst van andere partijen. Wij maken uw fiets schoon, demonteren de onderdelen, indien nodig repareren wij het frame en spuiten wij uw frame in een overeengekomen kleur. Tot slot assembleren wij uw fiets zodat u bij afhalen direct weg kunt fietsen. Dit noemen wij bij Customized Bikes: totaalservice. Natuurlijk bent u altijd in de gelegenheid om zelf een gedemonteerd frame af te geven voor reparatie en/of spuitwerk. 

Naast frames kunnen wij ook onderdelen spuiten die bij een val beschadigd raken. Zo raakt een crankstel vaak beschadigd bij een val maar kan het kostbaar zijn deze te vervangen. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

SPUITEN

voor en na van spuitwerk

fiets Frame spuiten

Customized Bikes herstelt uw fietsframe naar nieuwstaat waarbij u niets meer ziet van de schade.

fiets ONDERDELEN spuiten

Customized Bikes herstelt uw fietsonderdelen naar nieuwstaat waarbij u niets meer ziet van de schade.

Door onderdelen opnieuw te spuiten in plaats van ze te vervangen bent u niet alleen qua kosten beter uit maar is het ook beter voor het milieu.

Damian van Heeswijk

Schadeherstel specialist, Customized Bikes

U koopt toch geen nieuw frame vanwege een scheurtje?

Levenslange garantie op de reparatie